Algemene voorwaarden van www.levenvoorbeginners.nl

Lange en enorm ingewikkelde algemene voorwaarden zijn vervelend.

Daarom de korte en duidelijke algemene voorwaarden van deze site:

Algemeen

  • Het recht wordt behouden om inzendingen met ongewenste inhoud niet te plaatsen.
  • Auteursrecht vind ik stom, daarom mag iedereen mijn blogs of gedeeltes daarvan gebruiken, mits diegene mij dat even laat weten. Dat kan via de Whatsappknop links in beeld van de site. Ik heb het recht om bij plaatsing op een ongepast platform of verdraaiing van mijn blogs daarna alsnog de toestemming in te trekken. Gebruik van mijn blogs wordt door mij altijd gecontroleerd.
  • Het laten weten van een inhoudelijk-, typ- of spelfout wordt zeker op prijs gesteld. Ook dat kan via Whatsapp.

Insturen

  • Bij het insturen of stellen van een vraag door te klikken op het bolletje linksonder kan niemand anders meelezen en wordt het gesprek door mij verwijderd na afronding van ons gesprek.
  • Bij het ontvangen van een mailadres van iemand, bijvoorbeeld doordat ik op die manier contact heb gehad met diegene, gebruik ik alleen voor dat contact en houd ik zelf. Dit adres wordt gegarandeerd niet meer gebruikt voor andere doeleinden dan ons contact. Geen reclame, geen vraag om uw beoordeling. Mailcontact kan via www.dwang.eu, op deze site prefereer ik de Whatsappknop links in beeld van de site.
  • Berichten worden door mij alleen gelezen en beantwoord op het moment dat ik de tijd heb het antwoord te typen dat ik wil.